Vi satsar på Kaffe av högsta kvalité

Vad är ett café utan gott kaffe? Ja, det är ju som en blomma utan vatten eller som kärlek utan kyssar. Det vill säga; den ena saken fungerar inte utan den andra, men tillsammans kompletterar de varandra.

Coffe house vill vi att våra gäster ska njuta av varje rykande het kopp kaffe, därför satsar vi endast på högkvalitativa bönblandningar. Vi vet att för många människor är det kaffet som gör att man går upp ur sängen varje morgon. Det kan vara en kär vana att dricka en kopp kaffe till frukosten för att förbereda kroppen på en ny dag. Eller kanske behövs en kopp kaffe mitt på dagen för att öka energin och produktiviteten under de närmsta timmarna.

Oavsett hur du vill dricka ditt kaffe, kan du känna dig trygg i våra händer. Vi har höga krav på vårt kaffe och därför serverar vi bara de bästa ekologiska och rättvisemärkta produkterna till våra gäster. Vårt kaffe kommer från bland annat Kenya, Etiopien, El Salvador och Colombia. Vi gillar även att experimentera mycket med smaker och gör våra egna kaffeblandningar.

Vi satsar på Kaffe av högsta kvalité

Varför just kaffe?

Ja, varför är vi så intresserade av kaffe? Kaffe är ju en uråldrig dryck som har hängt med länge. Redan för två tusen år sedan började man dricka kaffe i Etiopien. Vi på Coffe House tror att kaffe är en magisk dryck som har kunnat hänga med så länge och som fortvarande är så populär.

Vi brinner för att få människor att interagera mer; unga som gamla, främlingar som vänner och tror att det är ett gyllene recept på livskvalitet. För att få folk ska kunna sätta sig ned och prata med varandra, tror vi att det hjälper om de kan njuta av en kopp riktigt gott kaffe.

Välkomna in!